Wat maakt een fietstocht leuk? Natuurlijk, het afstappen! Ons café en terras zijn een favoriete pleisterplaats voor wandelaars en fietsers in dit mooie gebied. Na zo’n prachtige tocht is niets lekkerder dan genieten van een koud biertje of een verfrissende ijscoupe op ons zonnig terras. Ook in ons café is het prettig vertoeven met een kopje koffie en appeltaart of een heerlijk stukje gebak van de dag. Of plan uw route zo dat u bij ons uw lunchpauze heeft. Even ontspannen en ondertussen gratis de elektrische fiets opladen of de bidon vullen met water. En bij pech de band plakken. Kom langs en geniet van de service die u bij ons ontvangt.

Wandelen of fietsen in en rond Nispen

De landelijke omgeving van Nispen biedt volop mogelijkheden voor wandel-en fietstochten.
Nispen is dan ook een goed startpunt om tochten te maken richting de bossen van Wouwse plantage, de Kalmthoutse heide of de Rucphense bossen. Veel routes in de regio passeren ons dorp.
De dorpsrand biedt goede mogelijkheden om “ommetjes” te maken en ook in natuurgebied Visdonk dat gelegen is tussen Nispen, Roosendaal en Schijf kunt u leuke wandelingen maken.

Het fietspad langs de Molenbeek voert u al kronkelend via natuurgebied Het Everland richting Roosendaal.

Bij ons vindt u diverse fiets- en wandelroutes. Kom gezellig een keertje langs om te kijken of er iets tussen zit voor u.

Komt u met de auto? Dan kunt u deze  gratis parkeren achter de kerk. Dit is vlakbij waar de verschillende wandel- en fietsroutes starten.
Van hieruit kunt u onbekommerd aan uw route beginnen.